Laeb

Tšillipaprika Chocolate Scotch Bonnet

3 95

Tšillipaprika Chocolate Scotch Bonnet

Kaunite, suuremate viljadega sort. Maitse on hea ja mahlakas, tuntava teravusega. Teravuseks on mõõdetud 100 000 - 300 000 Scoville'i ühikut. Ettekasvatamine niisutatud külvipinnal. Paiguta idanemiseks sooja (20-22 °C), pärast tärkamist valgesse ja...
395 

Tšillipaprika Chocolate Scotch Bonnet

Kaunite, suuremate viljadega sort. Maitse on hea ja mahlakas, tuntava teravusega. Teravuseks on mõõdetud 100 000 - 300 000 Scoville'i ühikut. Ettekasvatamine niisutatud külvipinnal. Paiguta idanemiseks sooja (20-22 °C), pärast tärkamist valgesse ja jahedasse. Kui taimed on piisavalt suured, istuta 1 taim väetatud mullaga potti.
Nagu paprika vajavad ka tšillipaprikad sooja, valgusküllast ja tuule eest kaitstud kohta. Mullaks sobib toitainerikas muld. Tšillipaprikat kastetakse korrapäraselt ja väetatakse regulaarselt iga paari nädala tagant kastmisväetisega või maheda vedelväetisega. Parim kasvatustemperatuur on 21–30 °C.

Toote info

  • Ladinakeelne nimetus: Capsicum chinense
SKU 60827708
Tüüp Seemned
Taim Köögiviljad
Vali pood Jätka ostmist
Lasnamäe Vali Valitud
Tähesaju tee 8 13917 Tallinn +3726029200 info.lasnamae@bauhaus.ee E - R 07:00 - 20:00
L 08:00 - 20:00
P 09:00 - 17:00
Juhised Lisainfo
Rocca al Mare Vali Valitud
Kaeravälja tn 3 13516 Tallinn +3726029400 info.rocca@bauhaus.ee E - R 07:00 - 20:00
L 08:00 - 20:00
P 09:00 - 17:00
Juhised Lisainfo