„Argipäev koputab juba uksele. Varsti tuleb ilmselt jälle kodukontor töötegemiseks valmis seada ja ka laste kooliraamatutele ruumi teha. Terve suve oli nii mõnus kasutada köögilauda lihtsalt söögilauana! Hoida töö ja vaba aeg lahus. Katta rikkalik söögilaud, ilma et peaks juhtmeid ja vihikuid suviste hõrgutiste eest mujale tõstma. Nautida hetki ja perega koos olemist täiel rinnal. Kas sügisel on söögilauast taas töökoht ja kooliõpikute kodu saamas? Uus töölaud muidugi lahendaks selle probleemi, kuid need on nii kallid ja nad ei mahuks ega sobikski meie elamisse…”

Me aitame sind puitmaterjali ja muuga

Kui ehitad töölaua ise, saad selle teha just sellise, nagu sulle tarvis – kitsa või laia, sahtlitega või ilma. Võid disainida sellise laua, mis sobib muu mööbliga ka siis, kui seda parasjagu töötegemiseks ei kasutata. Omaette pluss on siinjuures täitsa uus projekt, pärast mida võid edasi töötada nagu tõeline võitja.

Töölaua või riiuli saad valmis ehitada suuremate kulutusteta. See käib ka üpris lihtsalt, kui sul on õiged tööriistad ja täpne plaan. BAUHAUS aitab sul ehitada praktilise ja ainulaadse laua või riiuli. Meilt leiad lauad, plaadid, kruvid ja lauajalad. Meil on asjatundlikud müüjad ja hea plaadilõikusteenus. Sinu asi on vaid läbi mõelda, mida täpselt tahad. Seejärel tule oma ideega BAUHAUSi – ja varsti on ihaldatud mööblitükk sul olemas.


Töö sammud

1. Vali sobiv puitpaneel

Kasuta meie mugavat plaadilõikusteenust ja lase meie kaubamajast ostetud lauad-plaadid endale vajalikku mõõtu lõigata! Säästad nii oma aega ja vaeva ja su projekt edeneb täiskäigul.

3. Vali õige suurusega kruvid või muud kinnitusdetailid

NB! Kruvide või kinnitusdetailide valimisel jälgi puitlaua paksust ja juhiseid lauajalgade kinnitamiseks! 

4. Kasuta oma projektis mugavaid ja korralikke tööriistu

Kui sul kodus juhtumisi mõnda projekti jaoks vajalikku tööriista ei ole, võid selle BAUHAUSist rentida.

Loe BAUHAUSis pakutavate teenuste kohta täpsemalt www.bauhaus.ee/teenused või küsi lähimast kaubamajast!

5. Tekita rohkem hoiustamisruumi ainulaadse külglaua või riiuliga

Kui ehitad riiuli või abilaua ise, võidad rohkem hoiuruumi ja saad just sellise mööblitüki, mis sulle meeldib ja sobib!

Säti puupakule rullikud alla – ja sul on hoobilt olemas hõlpsasti teisaldatav abilaud. Täispuidust pakku saab kasutada kauni abilaua või öökapina ka lihtsalt niisama.

Täispuidust plokke kasutades ehitad kähku käepärase riiuli ja tekitad koju kena lisa-paigutuspinna.

Tarvikud abilaua või riiuli ehitamiseks   Vaata kõiki »