Sadolin Aasta Värv 2021 Brave Ground™

Sadolin värviekspertide valik on Brave Ground™, toetav värv, mis taasühendab meid looduse ja lihtsate asjadega. Soe maalähedane toon loob stabiilsuse, kasvu ja potentsiaali tunde ning kindla vundamendi muutusteks ja loovuseks teie kodus.

Soe looduslik neutraalne toon, mis maandab ja tasakaalustab

Igal aastal jälgivad Sadolini värvispetsialistid koos  rahvusvaheliste  disainiekspertide meeskonnaga, uusimaid globaalseid suundumusi, mis mõjutavad meie elu kõiki valdkondi. Seejärel tõlgime need teadmised üheks põhi värviks, mis peegeldab hetkemeeleolu – toon, mis on seatud mõjutama kodusid kogu maailmas.

Selle aasta trendiprognoosist selgus, et me kõik oleme ümber hindamas seda, mis meie elus tegelikult tähtis on. Me astume sammu tagasi ja leiame uue positiivse suuna, uskudes iseendasse, tehes koostööd, toetudes minevikule ning kavandades tulevikku. Muutuste omaksvõtmine nõuab julgust ning meie kodud võivad aidata luua tugeva ja toetava aluse ning anda võimaluse olla loovad.

Sadolin Aasta Värv 2021 on Brave Ground – soe looduslik neutraalne toon, mis maandab ja tasakaalustab. See on mitmekülgne varjund, mis laseb teistel värvidel särada. Kuidas saate seda oma kodu muutmiseks kasutada? Oleme loonud neli lihtsasti kasutatavat värvipaletti, mille keskmes on aasta värv. Nii saate end väljendada mistahes viisil ja olla piisavalt julge, et astuda esimene samm muutuste suunas.

Rohkem inspiratsiooni ammutage siit. 

Kuidas seda värvi kodu kujundamisel teiste värvidega sobitada?

1. Kombineerige Sadolin Aasta Värv 2021 ajatute toonidega, et luua meelelahutamiseks tasakaalustatud atmosfäär

Looge rahulik ja vabas stiilis söögituba, sobitades Brave Ground meie ajatute toonide paletiga. See palett loob kindla aluse mistahes sisustusele, traditsioonilisele või modernsele, ning sobib hästi käsitöö ja looduslike materjalidega.

Mis toonid?

E7.10.53

E4.22.49

2. Erilise magamistoa saamiseks kombineeriga Aasta Värv 2021 soojade punaste ja roosade toonidega

Julgege olla isikupärane, sidudes 2021. Aasta Värvi Brave Ground väljendusrikka paleti julgete roosade ja punastega. Need värvid näevad suurepärased välja moodsa sisustuse, graafiliste mustrite ja heledate puitpõrandatega.

Mis toonid?

E7.10.53
A5.33.39
B8.38.44
C5.39.34

3. Kombineerige Aasta Värvi 2021 pehmete looduslike varjunditega, et anda kodukontorile rahulik ja kutsuv ilmer

Sooja ilme saavutamiseks sobitage Brave Ground rahustava paleti maalähedaste toonidega. Need peened ja nutikad toonid sobivad hästi sajandi keskpaiga mööbli ja rikkaliku viimistlusega, nagu vask, marmor ja samet. 

Mis toonid?

E7.10.53
EN.01.81
E0.04 67
F1.04.56 

4. Taasühinege loodusega, kasutades Sadolini 2021. aasta värvitrende

Tooge loodus maalähedaste värvidega tuppa. Mõelge sinistele ja rohelistele toonidele, mida tasakaalustab Sadolin Aasta Värv Brave Ground. Need toonid sobivad hästi loodusliku puidu, taastatud mööbli, vormilise keraamika ja toataimedega. 

Mis toonid?

E7.10.53
S2.18.28
T1.23.25


SADOLINI KAMPAANIATOOTED  Vaata kõiki »

Kui aega või oskusi napib, siis kasuta BAUHAUSi remondi- ja paigaldusteenust

Kõiki remonditöid ei peagi ise oskama ja tihti pole meil selle jaoks aegagi. Ärge kartke BAUHAUSi spetsialistidelt nõu küsida!. BAUHAUSi Vannitoamaailmast saate tellida igasuguseid remonditöid nii koju kui kontorisse, nii kuivadesse kui ka niisketesse ruumidesse. Kui soovite paremat ülevaadet meie Vannitoamaailma kaubavalikust ja remonditeenuse tööprotsessist, siis tulge TASUTA ringkäik-konsultatsioonile meie remondi- ja paigaldustööde koordinaatoriga. Meilt saad tellida ka BAUHAUSist ostetud toote paigaldamise.