Laeb

Korralikud tööriistad aitavad lumega hõlpsasti hakkama saada!

Vajad abi kasvavate lumehangedega toimetulekuks? Ära muretse – BAUHAUSist leiad kvaliteetsed lumelükkamisvahendid iga olukorra jaoks. Väikese hoovi peal piisab harilikult lihtsast lumelabidast, kuid mõttekas on ootamatu lumekülluse tarvis valmis panna ka pisut laiem käsitsi lükatav lumesahk. Kui lumerookimine nõuab juba labidast ja sahast võimsamat tööriista, siis saab õue ja kõnniteed kenasti lumevabana hoia ka lumepuhuriga. Allpool on mõned soovitused, kuidas lumega edukalt hakkama saada.

Lumelabidad ja lumesahad

Vali vahend mõõtude järgi

Tänapäevased lumelabidad ja käsisahad on ergonoomilised, peavad vastu ka käreda külmaga ja on oma tugevuse juures siiski kerge kaaluga. Nendega saab hoovist, kõnniteelt ja autode ümbert suurema vaevata kokku ajada ka suuremaid lumehunnikuid.

Kui ostad lumelabidat, on hea meeles pidada rusikareeglit: sobiv labidas peab ulatuma kasutaja kaenlaauku. Liiga pikk labidavars viib koorma kehast kaugele, liiga lühike aga sunnib töötama kummargil asendis.

Käsitsi lükatavad lumesahad sobivad suurepäraselt laiemate platside lumest puhastamiseks. Lumi tuleks lükata kõnniteedelt ja käiguradadelt võimalikult kaugele, kuid mitte otse ehitiste kõrvale, sest hanged kastavad sulades maja vundamendi ja seinad märjaks ning põhjustavad niiskuskahjustusi. Eriti hea, kui saad lume kuhjata oja, kraavi või muu veekogu lähedale, nii et sulamisel valguks vesi sinna. Kui lund korrapäraselt rookida, on hoovis turvaline liikuda ja lume sulades ei teki niiskuskahjustusi.

BAUHAUSis on saadaval ka lumetööriistad lastele, sest ka nemad soovivad õues asjalikud olla ja meid lumekoristusel aidata! 

Kui hanged hakkavad juba kaotama õiget sihti silme eest, siis võta kasutusele teede märgistamise vahendid. Teemärgistusvaiad aitavad õuealade sissesõite nähtaval hoida, et tänavate lumepuhastajad saaksid õigeid trajektoore lund lükata. See on aktuaalne just piirkondades, kus lageda välja peal olevad teed tihtipeale täis tuiskavad.

Ära unusta soetamast ka autosse lumeharja/kaabitsat, mis ei võta autos kuigi palju ruumi, aga ilma milleta autojuht talvel hakkama ei saa. NB! Libedal ajal võiks autos alati olla ka väike labidas ja väike kott kergkruusa või graniitliiva, mis suurepärase abivahendina ootamatult kinni jäänud sõiduki välja aitab.

Lumelabidad ja lumesahad  Vaata kõiki »
  1. E-pood
    Click & Collect
  2. E-pood
    Click & Collect
  3. E-pood
    Click & Collect
  4. E-pood
    Click & Collect
  5. E-pood
    Click & Collect
  6. E-pood
    Click & Collect
  7. E-pood
    Click & Collect
  8. E-pood
    Click & Collect
  9. E-pood
    Click & Collect
  10. E-pood
    Click & Collect

Lumepuhurid

Tee oma elu talvel lihtsaks!

 

Vahel teeb isegi Eestimaa talv meile lumerohkeid üllatusi ja lumekoristus võib vahel vajada tõhusamat tööriista kui lumelabidas või lükatav sahk. Lumepuhurit on hea kasutada kohtades, kust lumi tuleb eemaldada nii, et seda ei kuhjata puhastatava platsi servadesse. Lumepuhur on tõhus abiline, kui lumevabana hoitavat pinda on palju.

Kõige väiksemad puhurid sobivad kõnniteede puhtana hoidmiseks, võimsamate puhuritega saab lume vaevata eemaldada ka sõiduteelt, kaldteelt, hoovist ja parkimisplatsidelt. Jälgi puhuri töölaiust ja töökõrgust.

Meilt leiad erineva võimsusega kvaliteetseid lumepuhureid – alati soodsa BAUHAUSi hinnaga!

Lumepuhurid  Vaata kõiki »

Libedusetõrje ja jää eemaldamine

Muuda libisemisoht minimaalseks!

Lund ei pruugigi olla teab mis palju, kuid talved võivad ometi olla jäised ja libedad. Libisemisohtu on hea minimeerida libetusetõrje vahenditega, näiteks kõnniteedele ühtlaste vaheaegade tagant kergkruusa või graaniitliiva puistades või jääsulatamisvahendeid kasutades. Saadaval on ka spetsiaalne pihustiga jääsulataja autoklaaside jaoks. Suurepärane tööriist, millega näiteks trepiastmetelt saab jääd lahti raiuda ja eemaldada, on jääraud.

BAUHAUSist saad kõik vajaliku nii libedusetõrjeks kui ka jää eemaldamiseks! Tutvu valikuga ja naudi talve!

Libeduse tõrjevahendid  Vaata kõiki »
  1. E-pood
    Click & Collect
  2. E-pood
    Click & Collect
  3. E-pood
    Click & Collect
  4. E-pood
    Click & Collect
  5. 2 Jääsula 5 l
    2 Jääsula 5 l
    Kokku 1780  2300 
    E-pood
    Click & Collect
  6. E-pood
    Click & Collect
  7. E-pood
    Click & Collect
  8. E-pood
    Click & Collect
  9. E-pood
    Click & Collect
  10. E-pood
    Click & Collect
Related Posts
  1. Mida peaksime teadma väikeste lindude talvisest lisatoitmisest?

    Mida peaksime teadma väikeste lindude talvisest lisatoitmisest?

    Tihti arutletakse selle üle, kas lindude talvist toitmist on üldse vaja? Kas teeme sellega loodusele karuteene või hoopis päästame paljusid isendeid nälja tõttu hukkumast? innuteadlased on uurinud, et väikeste lindude lisatoitmine meie kliimas on talvel tõesti vajalik ja tõstab oluliselt linnukeste ellujäämise tõenäosust. Milline linnumaja valida ja milline toit on neile kasulik?

0 kommentaar(i)
Vali kaubamajad Jätka ostmist
Lasnamäe Vali Valitud
Tähesaju tee 8 13917 Tallinn +3726029200 E - R 08:00 - 20:00
L 09:00 - 19:00
P 09:00 - 17:00
info.lasnamae@bauhaus.ee
Juhised Lisainfo
Rocca al Mare Vali Valitud
Kaeravälja tn 3 13516 Tallinn +3726029400 E - R 08:00 - 20:00
L 09:00 - 19:00
P 09:00 - 17:00
info.rocca@bauhaus.ee
Juhised Lisainfo