Laeb

Kindlusta oma vannitoamööblile pikk ja õnnelik elu!

„Vannitoas tuleks mööbel välja vahetada. Aga poes uute mööblitükkide juurde käiv jutt hämmastab: see valamukapp siin ei karda veepritsmeid, kõrval olev kapp kannatab küll niiskust, aga mitte vett, ja järgmine vannitoakomplekt seal on mõeldud üksnes külaliste tualettruumi jaoks. Vana vannitoamööbel ei olnud kuigivõrd vastupidav. Kuidas leida seekord pisut kauakestvamad asjad?”

 ME AITAME SUL mööblipindade eest õigesti hoolt kanda

1. Tutvu oma vannitoamööbli tootja poolt antud kasutus- ja hooldusjuhistega. Missuguseks kasutusotstarbeks mööbliese on mõeldud? Kuidas seda tuleb hooldada? Missuguseid puhastusvahendeid võib kasutada?

Jagame Sulle mõningaid näpunäiteid:

1. Tutvu oma vannitoamööbli tootja poolt antud kasutus- ja hooldusjuhistega. Missuguseks kasutusotstarbeks mööbliese on mõeldud? Kuidas seda tuleb hooldada? Missuguseid puhastusvahendeid võib kasutada?

2. Kaitse vannitoamööblit veepritsmete eest. Kappi ei tohiks paigaldada lähemale, kui 60 cm vannist, dušinurgast või muust lahtise veega pesemiskohast. Kui aga kapp paikneb duši või vanni kõrval, siis kaitse seda veepritsmete eest dušiseina või vannikardinaga ning kuivata kapile sattunud vesi kohe kuiva lapi või käterätiga.

Valamukapp Headway 70 cm on kõrge niiskuskindlusega, kuid oluline on see veest piisavalt kaugele asetada või eraldada dušiseinaga.

3. Väga palju sõltub mööbli materjalist. Puitkiududel on looduslik omadus niisketes tingimustes paisuda, seetõttu sobivad puitplaadist kapid vaid harva kasutatavasse külaliste WC-ssePidevalt kasutavasse vannituppa tuleks aga valida kaitse- või lakikihiga kaetud niiskuskindlast MDF-plaadist mööbel. MDF on niiskuskindel materjal

4. Väldi lekkeid! Hoolitse, et võimalikud lekkekohad oleksid korralikult tihendatud. Kriitilistes kohtades kasutatud tihendmassi või silikoonribaga tagad oma vannitoasisustusele tõenäoliselt päris pika eluea.

Vali dušinurgad ja -seinad  Vaata kõiki »

5. Kui mööbel on saanud märjaks, kuivata see kohe kuiva lapiga, et vesi ei jääks pikemaks ajaks pinnale ja ei põhjustaks kahjustusi. Valamukapp võib aeg-ajalt ikka veepritsmeid saada, seda ei saa kuidagi takistada. Hoolitse ka selle eest, et niiskus ei saaks koguneda vannitoamööbli alla ja et põrandal oleks korralik äravool.

6. Vannitoas peab olema korralikult toimiv ventilatsioon või tuulutusaken, et niiskus ei ladestuks mööblile ja ei kahjustaks seda ega leviks sealt edasi teistesse tubadesse. Halvasti töötava õhuvahetuse tõttu koguneb niiskus eelkõige külmadele pindadele, kus ta hakkab tasapisi hävitustööd tegema.

Valik vannitoamööblit  Vaata kõiki »

NÄPUNÄIDE

Kui ruumiga on kitsas: meie valikus on näiteks ka selliseid dušiseinu, mida saab hõlpsasti eest ära kokku lükata, kuid mis tõhusalt mööblit kaitsevad.

Related Posts
  1. GROHE - nautige ülimat dušielamust!

    GROHE - nautige ülimat dušielamust!

    Et vannitoas veedetud aeg oleks täiuslik, tutvustame Sulle Grohe dušilahendusi, mis vastavad nii kvaliteedi kui ka funktsionaalsuse poolest isegi kõige rangematele nõudmistele. Kuidas valida endale sobivat dušisüsteemi, loe lähemalt meie blogist.

  2. Vannitoa remondi ABC

    Vannitoa remondi ABC

    Vannitoal on oluline roll meie päevarutiini juures. Kas Su vannituba vastab Sinu ootustele? On see ühtlasi mugav ja kaunis? Või oleks aeg üks remont teha? Loe meie bölogist, millised on vannitoa remondi sammud, kuidas kujuneb hind ja remondi kestvus?

0 kommentaar(i)
Vali kaubamajad Jätka ostmist
Lasnamäe Vali Valitud
Tähesaju tee 8 13917 Tallinn +3726029200 E - R 08:00 - 20:00
L 09:00 - 19:00
P 09:00 - 17:00
info.lasnamae@bauhaus.ee
Juhised Lisainfo
Rocca al Mare Vali Valitud
Kaeravälja tn 3 13516 Tallinn +3726029400 E - R 08:00 - 20:00
L 09:00 - 19:00
P 09:00 - 17:00
info.rocca@bauhaus.ee
Juhised Lisainfo