GROHE on maailma juhtiv sanitaartehnika ettevõte ja ülemaailmne kaubamärk, mille eesmärk on pakkuda uuenduslikke  sanitaarlahendusi. GROHE tooted vastavad nii kvaliteedi kui ka funktsionaalsuse poolest ka kõige rangematele nõudmistele.

KVALITEET
GROHE toodete kõik osad, kasutusmugavus ja kaunis välimus pannakse proovile arvukates karmides vastupidavuskatsetes
ning toodete kasutuskindluse testides peavad segistid, dušid, termostaadid ja kõik nendega seotud osad pidama vastu tingimustes, mis matkivad nende kasutamist 20 aasta vältel. Kui mõni GROHE toode võetakse tootmisest maha, on varuosad pärast seda saadaval veel vähemalt kümme aastat.

DISAIN JA KOGEMUSED
Tugevat kaubamärki iseloomustab alati silmapaistev disainipärand. GROHE puhul seisneb see vaevu hoomatavates erijoontes: käepidemete ja tilade täpselt seitsmekraadine kaldenurk, tähtsaid osi esile tõstvad täpid ning rombikujulised detailid, mis annavad edasi GROHE arusaama sensuaalsest minimalismist.

TEHNOLOOGIA
GROHE tehnoloogiavaldkonna meistrid on eestvedajateks suurepäraste toodete väljatöötamisel, disainimisel ja valmistamisel, ühtlasi katsetades ning viimistledes igat üksikut eset, et tagada klientide järjepidev rahulolu. GROHE kuulub Jaapani kontserni LIXIL Water Technology, mis on tuntud kogu maailmas oma veetehnoloogia uuenduste poolest.

Kuidas valida usaldusväärne dušisüsteem?

Mugav kasutus, vee kokkuhoid ja stabiilne temperatuur
Dušisüsteeme juhitakse kangide või nuppude abil. Nuppudega süsteemid on muutumas aina populaarsemaks tänu kasutusmugavusele ja veesäästule. GROHE loodud juhtimissüsteem SmartControl on ainulaadne nuppudega dušisüsteem, kus nuppe vajutades saab veevoolu avada ja sulgeda, pihustusrežiime kombineerida, ning reguleerida veejoa tugevust. Termostaatsegistid võimaldavad valida väga täpselt meelepärase veetemperatuuri, mis säilib ka vooluhulga või rõhu kõikumisel.

Seinapealne või seinasisene?
Seinasisestel dušisüsteemidel on palju eeliseid, näiteks visuaalselt vähem koormatud ruum, eri paigutus- ja kujunduslahendused ning  hõlpsam igapäevane hooldus. Seinasiseste süsteemide universaalse juhtseadme GROHE Rapido Smartboxiga saab ühendada mitmeid GROHE segisteid alates lihtsast kangsegistist kuni SmartControliga termostaatsegistini.

Erinevad veejoad ja eri suurusega dušipead
Dušisüsteem ei ole enam lihtsalt dušš, millest vesi välja voolab. Pöörake tähelepanu joa režiimide arvule. Mitu juga on tänapäeval kvaliteetsete dušisüsteemide standard. Dušipea läbimõõtu ja kuju valige hoolikalt, kuna see ei ole ainult disaini-, vaid ka funktsionaalsuse näitaja. Grohtherm SmartControlil saab käivitada kaks veejoa režiimi koos või eraldi. Näiteks PureRain ümbritseb ja lõõgastab kui kerge suvevihm, ActiveRain paistab aga silma võimsa ja masseeriva joaga. SmartControliga dušisüsteemide hulgas on eriti menukad suure läbimõõduga dušipeadega komplektid. Oluline on ka seadmete vastupidavus ja hooldus. SpeedClean aitab eemaldada tõhusalt düüsidesse koguneva katlakivi – lihtsalt pühkige pind sõrmega puhtaks ja GROHE StarLight pinnakate tagab, et pinnad ei kaota oma sära. Nii näeb toode ka paljude aastate pärast välja nagu uus.

Kas tõesti väärtuslik investeering?
Jah, on küll. Kvaliteetne ja usaldusväärne dušisüsteem aitab unustada väsitavad remondid. Ja kui hind tundub kallivõitu, võiks lihtsalt riskida, sest varem või hiljem peseb veeprotseduuride ajal kogetud elamus need kahtlused maha. SmartControliga dušisüsteemid kuuluvad küll kõrgemasse hinnaklassis, kuid sooduskampaaniate ajal võite saata olulise hinnavõidu. Investeerige enda mugavusse ja heaolusse!

GROHE pihustirežiimid - noorendus või lõõgastus?

Lai ja luksuslik – leebe ja õrn pihustusrežiim, mis rahustab nahka. Pihustusrežiim jäljendab sooja suvevihma ning tagab täieliku ja ühtlase veejoa.

Sellel on pihustusrežiimi Rain kõik funktsioonid ja eelised, kuid vähendatud veevool. Nutikas pihustusrežiim kasutab vähem vett, et tagada täielik dušinauding.

Uuenduslik pihustusrežiim, mis lõõgastab pinges lihaseid või aitab šampooni juustest välja loputada.

Kuulsa Bokoma ja kahe masseeriva pihustusrežiimi kombinatsioon pakub teile vaid ühe režiimiga pea- ja õlamassaaži.


NÄHTAVAL DUŠID

Nähtaval asuvad dušisüsteemid võimaldavad teil oma plaane teostada kergemini, kui arvate. Kõigi GROHE dušikomplektide südames on TurboStat-tehnoloogiaga termostaadid. See tagab murdosa sekundiga õige dušitemperatuuri ja hoiab seda püsivana. Termostaadiga dušisegistid on varustatud nupuga SafeStop, mis on seatud 38 kraadile, et lapsed temperatuuri kogemata juurde ei keeraks. Ergonoomilised käepidemed tagavad igal ajal hea haarde isegi märgade või seebiste kätega. Käsi- või üladuši vahetamine Aquadimmeri või SmartControliga on imelihtne.

PEIDETUD DUŠID

Kui teil on võimalik planeerida duširuum ehitamise algusest peale on peidetud dušid suurepärane valik. Peidetud süsteemid jätavad duši all viibimiseks rohkem ruumi, kuid ei vähenda funktsionaalsust ega mugavust. Samuti on neil praktilised eelised: puhastamine on kiirem ja mugavam. 


GROHE toodete garantiiaeg on 5 aastat,
välja arvatud seinasisesed süsteemid,
mille garantii on 10 aastat.