D-C-Fix® on juba alates 1958. aastast tegutsev isekleepuvate sisustuskleebiste tootja, kelle märksõnadeks on olnud algusest peale "Disain ja funktsioon". Vaadake meie laia valikut D-C-Fix sisutuskleebiseid ja leidke oma stiil!

Kus saab D-C-Fix kleepkilesid kasutada?

D-C-Fix kleepkiled ja peegelkiled on isekleepuvad kleebised, mis sobivad siledate pindade katmiseks. D-C-Fix on aidanud isetegijatel ja sisekujundajatel kujundada kodu pinnad vaevata ja taskukohaselt kuid sealjuures väga fantaasiarikkalt. Kleebistega saab katta aknaid, uksi, seinu, mööblit jm. siledaid pindu. Kergesti paigaldatavaid D-C-Fix kleepkilesid on ka lihtne eemaldada, nii et saate oma kodukujundust igal ajal värskendada. Kleepkile ei sobi vaid põrandakatteks, kuna kile ei talu koormust ja kulumist.

Põnevaid ideid D-C-Fix kilede kasutamiseks

D-C-Fixi kleepkiledel on lugematu arv kasutusviise. D-C-Fix kilega saate lihtsal viisil näiteks interjööri värvilahendust ühtlustada või tuunida  vana mööblit. Kombineerides erinevaid D-C-Fixi kleebiseid, saate luua oma interjööri uue ja erilise ilme. D-C-Fix kiledel on palju erinevaid värvi- ja mustrivalikuid, mille hulgast leiad kindlasti endale sobiva stiili ja lahenduse.

Teie unelmate D-C-Fix köök

Kapiuksed, laua-ja seinapinnad või peaaegu kõik siledad pinnad saavad D-C-Fix kiledega  kiiresti ja lihtsalt uue väljanägemise. D-C-Fixi kilede hulgast leiab nii kivi-, marmori- kui ka puiduimitatsiooni, mille abil saab soodsalt kujundada oma unistuste köögi. Sisustuskile sobib hästi ka kiirelt määrduva seinapinna katmiseks köögis nt kraanikausi taga. Tahvlipinna imitatsiooniga kleepkile paigaldage näiteks külmkapi uksele ja nii ei unune teil ostunimekiri. Kuni kleebise pind on terve, on D-C-Fix kile puhtana hoidmine lapi või pehme käsnaga vaevatu. Igaks juhuks tasub veel lisada, et D-C-Fix kilede kasutamist pole veel testitud toiduainetega koos kaustamiseks. 

Elav ja rõõmus D-C-Fix lastetuba

Värskenda lastetoa kapiuksed või mööbel D-C-Fix kiledega. Suurte pindade katmiseks kasutage mustrilisi D-C-Fix kilesid või lõigake sealt välja erinevaid kujundeid. Kui põnevust pakub aga eksootika ja loomamustrid, siis D-C-Fix Velvet sarjast leiate sametise pinnaga kleebiseid nii tiigri-, leopardi- kui kaelkirjamustrilisi. Sametisest kleebisest võite ka välja lõigata loomafiguure või kaunistada mustrilist pinda omakorda raamitud loomafotode või postritega. Isekleepuv kile on ka lihtne viis väsinud mänguasjakastide või hoiukarpide uuendamiseks. Võtke laps appi juba kavandamise etapis ja tehke tema toast unistuste lastetuba! D-C-Fix kleepkilede abil on teil võimalik luua ka vahvaid dekoratsioone näiteks laste sünnipäevadeks!

D-C-Fixi kilega aken loob privaatsuse

Privaatsuse tagamiseks paigaldage D-C-Fix kile akendele või rõduklaasidele, sest D-C-Fix kilesid on palju saadaval ka  läbikumavatena. Nendega on võimalik luua mustreid näiteks ukseklaasidele, luua matistatud klaasi efekt vannitoaaknasse või luua värvilisi vitraaže aknaklaasidele.

D-C-Fix kleepkiled  Vaata kõiki »

Nii paigaldad D-C-Fix kile õigesti

D-C-Fixi kile on D-C-Fixi enda paigalduskomplekti abil lihtne paigaldada. Kilede hõlpsaks paigaldamiseks sisaldab paigalduskomplekt lõiketera ja spaatlit.

Pidage meeles, et D-C-Fixi kile ei tohi paigaldada tule- ja sulamisohu tõttu kuumenevatele pindadele. Pange tähele ka seda, et kile moodustab tiheda ja mitte hingava pinna.

Enne paigaldamist puhastage pind põhjalikult. Ühtlase tulemuse saavutamiseks on oluline, et pinnal ei oleks tolmu ega ebatasasusi. Kui soovite asendada kile töötlemata puidupinnale siis töödelge pind esmalt akrüülipõhise kruntvärviga.

  1. Mõõtke ja lõigake kile lõiketeraga soovitud pikkuseks, võttes abiks kile aluspaberil oleva ruudustiku. Eelistage sirgeid lõikeid.

    Nipp! Väiksemaid tükke on sageli lihtsam paigaldada. Kui katate pinda mitme tükiga, arvestage pinna ühenduskohtadega juba mõõtmise etapis, et luua ühtlane välimus.

2. Eemaldage kleepkile aluspaberilt umbes 10 cm haaval. Otsustage, kus soovite paigaldamist alustada.

 

3. Joondage eemaldatava kile serv puhastatud pinna välisservaga ja suruge kergelt vastu servi.

Nipp: Kui soovidte et pind oleks võimalikult tasane, siis planeerige liitekohad vähenähtavatesse paikadesse.

4. Eemaldage kile aeglaselt aluspaberilt, surudes kile spaatliga pinnale. Alustage tihendamist keskelt, liikudes servade suunas, et vältida õhumullide tekkimist. Õhumullide tasandamiseks paigaldamisel liigutage õhumulle  spaatliga kile keskelt servade suunas.

Nipp: Kui paigaldades jäävad kliesse siiski mullid, siis torgake nad nõelaga läbi ja tasandage silumisspaatliga.

D-C-Fix-kile eemaldamine on ülimalt lihtne

D-C-Fix kile eemaldamine on vaevatu, mistõttu on D-C-Fix kiled ka oma populaarsuse saavutanud. Staatilise kile saab eemaldada lihtsalt kilet pinnalt ettevaatlikult lahtitõmmates. Liimiga kile eemaldamine õnnestub kõige paremini, kui kleepkile kuumutatakse ettevaatlikult fööniga ja tõmmatakse ettevaatlikult pinnalt maha. Kõik liimijäägid saab eemaldada pesuvahendi või lahustiga, mis pinda ei kahjusta. Nüüd on pind järgmise D-C-Fixi paigaldamise jaoks valmis.
Lennukaid ideid ja head kaunistamist D-C-Fix kiledega!