Tikkurila tutvustab 2021. aasta värvi, milleks on helesinine lootuse toon Y354 CUMULUS

See on rahulik helesinine toon, mis sümboliseerib helgemat tulevikku. Aasta värv ja selle ümber loodud värvikollektsioon sisendavad lootust ja kutsuvad inimesi paremat homset looma.
ASTU EDASI, SININE TAEVAS SU KOHAL HELGUST ELLU MAALIB!

Loome ilusaid homseid. Tulgu mis tuleb…

“Meie vaatenurgast aitab sinine inimestes lootustunnet ja usku säilitada. Pärast vihma särab taas päike ja taevas värvub helesiniseks,” selgitab Tikkurila värviekspert Irina Hanhisalo. “Sinine inspireerib inimesi keerulistel aegadel endast parimat andma ja vaatama lootusrikkalt tulevikku - helgema homse suunas.

Sinist peetakse üldiselt rahustavaks värvitooniks. Värsket suvist tuulepuhangut meenutav helesinine Y354 Cumulus on toon, millesse on lihtne armuda ja mis sobib peaaegu igasse interjööri.

Seekord valiti aasta värv firmasisestele aruteludele ja asjatundlikkusele tuginedes. Põhjamaade juhtiva värvifirmana on Tikkurila traditsiooniks uurida ning analüüsida hetke- ja tulevikutrende. Firmal on üle 150-aastane värvide väljatöötamise ja tootmise kogemus.

”Meil on suur värvitooni valik ja lõputud võimalused nende kombineerimiseks. Meie visioon on julgustada inimesi värve kasutama, pakkudes laia värvivalikuga inspiratsiooni ja aidates klientidel perfektset tulemust saavutada.”

Color Now 2021 kollektsioon. Hommikud särama ja õhtud unistama

Tikkurila lähtus 2021. aasta värvi ja seda toetava kollektsiooni väljatöötamisel soovist pakkuda inspiratsiooni ja kombineerimisvõimalusi. Kollektsiooni abil on lihtne sobitada värve ja luua kontraste.

Värvikollektsiooni toonid peegeldavad looduse ilu ja energiat ning on inspireeritud taevast ja merest, kaunitest päikeseloojangutest ning mitmekesiselt värvikast taimeriigist. Kollektsiooni kuuluvad ka maalähedased kivi-, puukoore- ja liivatoonid.

“Soovime oma 2021. aastaks kokkupandud värvipaletiga sütitada inimeste kujutlusvõimet kodu kujundamisel ja värvimisel. Ainult värvitoonist üksi ei piisa – huvitavaks muudab selle just uuel viisil kombineerimine. Tahame aidata inimestel olla loovad ja mängulised, pakkudes neile harmoneeruvaid värvitoone, mis kõik omavahel sobituvad,” ütleb Irina Hanhisalo, Tikkurila värviekspert.

Color Now värvikollektsiooni on Tikkurila värviekspertide poolt valitud aasta suunatoonid lähtudes üldistest värvitrendidest ja meeleoludest, et tutvustada värskemaid ja huvitavaid värvitoone ning uusi vaatenurki.  Selle algatusega soovib Tikkurila inspireerida inimesi oma igapäevaelu ilusamaks muutma ja  uusi värvikaid võimalusi järgima.

Rohkem infot: www.tikkurila.ee

Kui aega või oskusi napib, siis kasuta BAUHAUSi remondi- ja paigaldusteenust

Kõiki remonditöid ei peagi ise oskama ja tihti pole meil selle jaoks aegagi. Ärge kartke BAUHAUSi spetsialistidelt nõu küsida!. BAUHAUSi Vannitoamaailmast saate tellida igasuguseid remonditöid nii koju kui kontorisse, nii kuivadesse kui ka niisketesse ruumidesse. Kui soovite paremat ülevaadet meie Vannitoamaailma kaubavalikust ja remonditeenuse tööprotsessist, siis tulge TASUTA ringkäik-konsultatsioonile meie remondi- ja paigaldustööde koordinaatoriga. Meilt saad tellida ka BAUHAUSist ostetud toote paigaldamise.