Miks valida EGLO Connect nutivalgustus?

  • Rohkem kui 16 miljonit värvitooni ja 50 000 värvitemperatuuri
  • Juhite kõiki oma kodu valgusteid ühest kohast kas nutitelefoni/tahvelarvuti rakendusega või puldiga
  • Ei vaja Wifi võrku. Madala energiakuluga Bluetooth
  • Saate reguleerida valguse heledust ja tonaalsust vastavalt oma meeleolule
  • Looge oma valgustusmeeleolu erinevate olukordade jaoks
  • Kustutage tuled, olles eemal ruumidest, kus te parasjagu ei viibi

Too oma ellu mugavust kaugjuhtimisega EGLO Connect nutivalgustusega!

Valgus liigub uues suunas! Nutivalgustuse abil loote oma kodus mobiilseadme või kaugjuhtimispuldiga juhitava valgustussüsteemi - muutke valgustuse värvi ja kodust meeleolu mõne puudutusega! Tänapäevaste nutivalgustite abil saate oma kodu sise- ja välisvalgust valgustada just sellisel ajahetkel ja sellisel viisil, nagu soovite. Saate meeleolu spontaanselt oma maitse järgi muuta, näiteks reguleerides lampide heledust või valides trendika värvivalgustuse.

Meie valikust leiate EGLO Connect nutivalgusteid nii sise- kui välistingimustesse. Valikus on ka liikumisanduriga ja hämaralülitiga õuevalgustid. Tooted kasutavad uusimat tehnoloogiat, mis võimaldab juhtida korraga kuni 50 erinevat EGLO Connect valgustit! Valgustussüsteemi saavad juhtida ka mitu kasutajat korraga.

Lase oma kodul särada EGLO Connect abil

Valgustamise asjatundja

Kas armastad oma elutuba soojades hubastes toonides või eelistate neutraalset päevavalgust? Ühendamisega pole probleeme, saate valida 16 miljoni värvi ja 50 000 erineva valge tooni vahel, mida saab puldiga või rakenduse abil pidevalt hämardada. Saate seadistada värvide järjestused või sobiva meeleoluvalguse teleri vaatamiseks, romantiliseks õhtuks või töötamiseks.

Püsi ühenduses

Olete elutoas ja soovite juhtida magamistoa valgustust? Integreeritud valgustid moodustavad automaatse võrgustiku ja suhtlevad omavahel. Valgustite tööpiirkond kasvab koos iga connect-tootega ja seda saab piiramatult laiendada. Juhtida saate oma valgusteid eraldi või ruumide kaupa grupeeritult.

Nii, nagu sulle meeldib

Kui eelistate ärgata loomuliku valgusega, saate EGLO Connecti abil luua päikesetõusule sarnaneva valguslahenduse. Ja kui olete kodust ära, kuid soovite et maja ei näiks tühja ja pimedana, programmeerige kõik valgustid eelnevalt automaatselt sisse ja välja lülitama. “Diskorežiim” sobib aga meeleolu tõstmiseks - valgustid muudavad oma rütmi ja värvi vastavalt teie isiklikule seadistusele.