Laeb

Ka jõulukaunistus võib olla eriline ja omanäoline

Advendiaeg on ukse ees ja kaugel need jõuludki enam on. Soeta juba aegsasti põnev jõulukalender, millega oma pere üllatada. Lastele ei pea alati valmiskujul šokolaadidega advendikalendrit ostma. BAUHAUSi valikus on mitu erilist jõulukalendrit, kuhu saad ise meelepärased väikesed kingitused valida ja mis veel oluline – saad seda kasutada aastast-aastasse, ilma et tüdimus tekiks! Asjade asemel on veel parem idee jõulukandri igasse sahtlisse või taskusse poetada hoopis üks armas sõnum või soov selleks päevaks.

Advendiaja põhilisteks kaunistajateks on muidugi advendiküünlad ja küünlad, mille värvivalik BAUHAUSis on eriti rikkalik. Ja kelle nõrkuseks on lõhnavad küünlad, siis siit leiab väga lummavaid lõhnu teie kodusse. Kui küünal üksi Sind ei kõneta, siis pane ta küünlalaternasse ja annad kodule kohe suursugusema ilme. Elava tule asemel võid küünlalaternasse sättida ka jõulutuled ja efekt on jälle hoopis teine! 

Hubase ja mõnusa jõululõhna oma tubadesse saad küünaldest ka palju ohutumal ja muretumal viisil - lõhnavate jõulukäbidega. Aseta lihtsalt käbidekott teiste kaunistuste hulka ja su kodus hõljub paar nädalat mõnus jõululõhn. 

Ole jõulude ajal ka kodu kaunistamisega loominguline, sest korra aastas võib ju kodu hoopis erilisemaks paigaks muuta!

Luksuslik või looduslähedane

Kui oled luksuse armastaja, siis soovitame sul vaadata kuninglike kristallkaunistuste poole. BAUHAUSi valikus on kristallripatseid kuuskedele kui ka pikki rippuvaid kristallkaunistusi, mida võid riputada sinna, kuhu iganes soovid: peegliraamidele, akendele, valgustitele, kõrgetele küünlajalgadele. Ka jääpurikate motiiv kuuskede kaunistamisel on jätkuvalt armastatud trend. Vali, millised jääpurikad sinu kuuske sobiksid kaunistama? Põnevad on ka läbipaisvad jõulukuulid, mis mõjuvad õhkõrnalt justkui seebimullid.

Vastukaaluks luksuslikkusele ja küllusele on  looduslähedane ja naturaalne stiil ning DIY kodukaunistused maailmas alati väga soositud ja ajatult trendikad. Puidust jõuluehted mõjuvad soojalt ja koduselt. 

Trendikas või klassikaline

Roosa värv mõjub nii sisekujunduses kui ka jõulukaunistustena armsalt ja kergelt. Ka BAUHAUSist leiad endale korraliku valiku roosasid jõulukaunistusi sh näiteks roosade sulgedega jõulutuled, millega hoopis omamoodi ehitud jõululaua saad või miks mitte seda ka ülejäänud aasta vältel meeleoluvalgustina kasutada? 

Loomulikult ei puudu valikust klassikalised punased, valged, kuldsed ja hõbedased toonid, mis on aastast aastasse aegumatud.

Aga kui tahad lihtsalt olla nooruslik ja teistsugune?

Too lauale mõni veidi ebaharilikuma kujuga jõuluvalgusti nt tähekujuline või suurte kuulidega dekoratiivvalgusti. Või pane tuppa /aknale rippuma valgustatud täht või led-tuledega valguspall. Sellised kaunistused on universaalsed ja saad neid kasutada ka muudel aastaaegadel.

Riputa kuusele kuuseehete asemel kunstlilleõisi ja sulgi ja saad imelise ning kadestamisväärse jõulupuu. Või siis vali oma kuusele hoopis rõõmsad loomakujulised ehted!

Ära unusta õuekaunistusi

Isegi kui sul pole suurt aeda, võid jõulutuledega luua meeleolu ka õues. Toredad LED-tuledega jänesed, leevikesed või lumememmed sobivad ideaalselt näiteks rõdukasti, kanarbikutaimede vahele või siis laiemat aknalauda kaunistama. Lastel on kindlasti palju rõõmu kõigist akrüülfiguuridest.

Kui sul on hoovil lipumast, siis tee sellest suursugune jõulutaies lipumasti tuledega. Sellel on 10 valgusketti, mida lipumasti tipust igasse suunda allapoole laiali levitada. Põneva tulemuse saad LED-valgusvõrgu tõmbamisega hekile või terrassiseinale.  Ja loomulikult annab hoovis kasvavate puude tüvede katmine LED-tuledega alati kordumatu efekti. Airami LED-valgussarjal Teno on lausa 1000 LED-tuld! 

Julget ja loomingulist lähenemist sulle! Kuid ära liiga kauaks mõtlema jää, kaunid jõulukaubad vähenevad iga päevaga.

Related Posts
  1. Kuidas muuta oma jõulud keskkonnasõbralikumaks?

    Kuidas muuta oma jõulud keskkonnasõbralikumaks?

    Kas unistad traditsioonilistest jõuludest, kuid samas tunned muret ka keskkonna ja liigse tarbimise pärast? Kui soovid oma jõulud muuta keskkonnasõbralikumaks, siis anname Sulle 4 nõuannet –  hoidkem küll jõulumeeleolu, kuid säästkem sealjuures loodust!

  2. Jõulukinkide nimekiri

    Jõulukinkide nimekiri

    Kas jõulukinkide ideed on otsas? Leia täiuslikud jõulukingid oma pereliikmetele, sõpradele või tuttavatele. Loe lähemalt ja saa inspiratsiooni!

  3. 4 üllatavat ideed omanäolise jõulukodu loomiseks

    4 üllatavat ideed omanäolise jõulukodu loomiseks

    Jõulud on traditsioonide pidu, kuid kodukaunistus ei pea olema kõigil ühetaoline. Vaata loomingulisi ideid ainulaadseteks jõuludeks!

  4. 3 alternatiivi traditsioonilisele kuusele

    3 alternatiivi traditsioonilisele kuusele

    Kas Sinu korterisse ei mahu suur jõulupuu või Sulle ei meeldi okkad? On ka teisi alternatiive. Loe lähemalt ja too jõulutunne oma koju

0 kommentaar(i)
Vali kaubamajad Jätka ostmist
Lasnamäe Vali Valitud
Tähesaju tee 8 13917 Tallinn +3726029200 E - R 08:00 - 20:00
L 09:00 - 19:00
P 09:00 - 17:00
info.lasnamae@bauhaus.ee
Juhised Lisainfo
Rocca al Mare Vali Valitud
Kaeravälja tn 3 13516 Tallinn +3726029400 E - R 08:00 - 20:00
L 09:00 - 19:00
P 09:00 - 17:00
info.rocca@bauhaus.ee
Juhised Lisainfo